Selectează o Pagină
Reducere!

Sat Sasar, zona Vama, casa stil mediteranean, 125mp utili cu 5 ari teren, 1 loc de parcare acoperit, mobilata si utilata (6486)

179.000 

 

Vand casa stil mediteranean in suprafata utila de 125mp si 5 ari de teren, constructie noua din caramida si izolata exterior, acoperita cu tigla, situata in sat Sasar, zona Vama.
Compartimentata in living cu bucatarie open space cu posibilitate de inchidere a bucatariei, dormitor matrimonial cu baie proprie, dormitor 2, dormitor 3 amenajat ca si dressing, baie 2, hol generos, acces in pod din hol, terasa acoperita cu acces din bucatarie, iar in lateral este amenajat un loc de parcare acoperit in continuarea casei.
Dotata cu gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, microcentrala cu incalzire in pardoseala, sistem de alarma cu camere de supraveghere, curte imprejmuita pe toate laturile si amenajata cu gazon, arbusti ornamentali si zona de joaca pentru copii.

Zona foarte linistita, cartier de case noi, se vinde complet mobita si utilata (fara televizoare).
Chiar merita vazuta!

 

 

Agent: Pogăciaș Carmen
Email agent: carmen.okimobiliare@gmail.com
Telefon agent: 0723-111.609
Cod Produs: 6486 Categorii: , , Etichetă:

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sat Sasar, zona Vama, casa stil mediteranean, 125mp utili cu 5 ari teren, 1 loc de parcare acoperit, mobilata si utilata (6486)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest

Share This