Selectează o Pagină
Reducere!

Satu Nou de Jos- zona rezidentiala,casa superba P + 1, finisata complet, teren 10 ari (2036)

115.000 

Casa cu garaj construita in anul 2010 din caramida, casa tip P+M cu suprafata la sol 100 mp, suprafata construita desfasurata 169 mp din care mansarda are 69 mp. Casa este compusa la parter din hol, living, bucatarie, baie cu dus, acces in garaj, terasa. La mansarda sunt 3 dormitoare si o baie cu cada. Casa este intabulata si are contorizare separata pentru utilitati (gaz, curent, apa).Televiziune si internet prin RDS. Terenul este in suprafata de 10 ari.

Dotari:

Casa are gresie, faianta, parchet stratificat, usi interioare din pal, scarile din granit (de Carbunari) cu balustrada de inox, vopsea lavabila, geamuri termopan de culoare „stejar auriu” si usi exterioare termopan culoare „stejar auriu”. Toate instalatiile din casa sunt functionale. Instalatia de incalzire cu calorifere( si turbosuflanta) si centrala Vaillant. Casa este izolata termic cu polistiren. Se vinde partial mobilata si dotata. Terasa este acoperita iar pe jos este placata cu piatra de Blidari

Curtea este amenajata cu ponton construit din lemn, cu blat de lucru si chiuveta incastrata, gratar, helesteu cu cascada, spatiu pentru ceaun. Sera amenajata de 6 mp. Spatiu delimitat de parcare (in interiorul proprietatii) pentru 3 masini + spatiu pentru o masina in fata portii (construit special pe proprietate ). In partea din fata se pot parca 2 masini (una in garaj si una in curte in fata garajului). Curtea din fata, aleile si soclul casei sunt placate cu piatra de Blidari.
Curtea este gazonata si sunt plantati tuja , ciresi, magnolie, iasomie si malini. Gardul este construit din lemn pe fundatie de beton pe toata suprafata proprietatii.

Merita vazuta!


Imobilul nu mai este disponibil.
Agent: Cardos Anamaria
Email agent: ana.okimobiliare@gmail.com
Telefon agent: 0749-483.162
Cod Produs: 2036 Categorie: Etichetă:

Pin It on Pinterest

Share This