Selectează o Pagină

Victoriei (zona Marul de Aur) chirie proprietate mare compusa din casa P+1+2 cu teren aferent 34 ari (6597)

2.200 

Victoriei, zona livada Marul de Aur, chirie proprietate mare compusa din:

  • 2 case tip duplex P+1+2, fiecare jumatate in suprafata construita de 330 mp, suprafata utila 237 mp, total construit 660 mp, total util 475 mp si teren aferent 35 ari cu drum de acces privat din strada Victoriei.

Casa este construita  in anul 1990, din caramida cu structura din stalpi de beton, foarte uscata, planseuri de beton intre etaje, acoperis din tigla, geamuri termopan, 2 microcentrale pe gaz, contorizata individual la apa, gaz, curent si detine o fosa septica vidanjabila, cu posibilitatea de racordare si la canalizare.In curte beneficiaza de o piscina mare, acoperita si o anexa pentru depozitare, terenul fiind tip livada cu pomi fructiferi , imprejmuit cu gard.

Partile de casa sunt pozitionate in oglinda una fata de cealalta, fiind  compartimentate astfel

  • Parter cu 2 garaje mari, 2 grupuri sociale, 2 zone de depozitare, 2 camere ce pot servi ca si dormitoare sau birouri si o zona deschisa tip living foarte mare cu  acces in terasa din spatele casei.
  • Etaj 1 cu hol intrare si zona de dressing, 2 bai, 2 bucatarii, living foarte spatios cu acces in terase mari acoperite+2 balcoane
  • Etaj 2 cu hol intrare si zone de dressing, 2 bai, 3 dormitoare cu acces in terase.
  • Pod cu inaltimea de 8m care nu este inclus in suprafata mentionata in text.

Proprietatea este excelenta atat pentru doua-trei  familii ce isi doresc o curte mare cu pomi fructiferi, cat si pentru activitati gen case de ingrijire varstnici, sedii firme, birouri, scoli sau gradinite private. Se preteaza si pentru hotel sau pensiune.

 

Agent: Crina Oșan
Email agent: crinaosan.okimobiliare@yahoo.com
Telefon agent: 0745-562.703
Cod Produs: 6597 Categorii: , Etichetă:

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Victoriei (zona Marul de Aur) chirie proprietate mare compusa din casa P+1+2 cu teren aferent 34 ari (6597)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest

Share This