Selectează o Pagină

Zona Ultracentrala, str. Tineretului, vand apartament 2 camere, decomandat, etajul 1, in curs de renovare (6632)

66.900 

 

Vand apartament cu 2 camere, decomandat, situat la etajul 1 intr-un bloc cu 4 etaje, zona Prefecturii, str. Tineretului.
Compartimentat in living, dormitor, bucatarie, baie si balcon inchis cu geam termopan.
Dotat cu gresie, faianta, parchet laminat, geamuri termopan, noi, cu 3 sticle-Salamander si plase de tantari, microcentrala noua cu instalatie termica refacuta integral si incastrata in pardoseala, instalatie electrica refacuta integral, tavane din rigips, usa metalica noua la intrare.

Apartamentul este in curs de renovare, termen de finalizare ianuarie 2023, se preda finisat cu aparataje si corpuri de iluminat montate.
Pozele sunt cu titlu informativ de amenajare, in acest stadiu se pot personaliza finisajele in functie de cerintele clientului, iar la nevoie se poate preda si mobilat si utilat (contra cost).
Zona foarte buna, linistita, priveliste superba asupra muntelui si raului Sasar, foarte aproape atat de Centrul Nou cat si de Centrul Vechi.

 

 

Agent: Pogăciaș Carmen
Email agent: carmen.okimobiliare@gmail.com
Telefon agent: 0723-111.609
Cod Produs: 6632 Categorii: , , Etichetă:

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Zona Ultracentrala, str. Tineretului, vand apartament 2 camere, decomandat, etajul 1, in curs de renovare (6632)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest

Share This